FINANS

Utnevnt som "Den beste ICT sikkerhetsnyvinningen" i den prestisjefylte europeiske premieutdelingen for cybersikkerhet og nyvinninger innen privatliv!

VIDEOPRESENTASJON FOR FINANSNÆRINGEN

hva er risikoen for selskaper innen finans?

Show More
VERJI SMC BESKYTTER DEG MOT SMS-BASERTE ANGREP, INKLUDERT STILLE SMSER! 

VERJI SMC beskytter deg mot SMS-basert angrep, inkludert stille smser!

I disse dager er smarttelefoner er utsatte for stille angrep. Du får ikke vite at telefonen din er infisert og det finnes ingen antivirusprogramvare som kan avdekke disse truslene. Dette er med andre ord snikangrep som er usporlige.

 

Disse virusinfeksjonene foregår ved hjelp av å bruke en SMS for å komme seg inn i telefonens programvare. Mange av dem er stille og de infiserer telefonen på modemsnivå der modemets operativsystem eller SIM-kort blir brukt for å få tilgang til, og installere programskadevare. Disse metodene blir mellom annet brukt av Den Nasjonale Sikkerhetsetat i USA (NSA), som der kalles en apekalender (Monkey Calendar).

Man må likevel huske på at NSA er bare en liten del av dette bildet og disse infeksjonene blir brukt til alt fra å tappe mobildatabanken din, å fysisk knuse telefonen din, å tappe telefonen din for all informasjon du har lagret på telefonen din, inkludert mobilsvar og SMSer. Til og med kryperte mobilsvar kan bli overvåket og det går også an å spionere på industribedrifter og å gjennomføre målrettede angrep mot mobile bankløsninger. Den siste smutthullet i Android-operativsystemet gjorde at hackere slapp inn med bare en tekstmelding.

VERJI SMC BESKYTTER DEG MOT ANGREP FRA FALSKE BASESTASJONER!

 

En mobiltelefon vil alltid koble seg opp mot den sterkeste basestasjonen, noe som lar middelmenn bruke falske basestasjoner til å utføre angrep. En slik falsk basestasjon blir ofte kalt en IMSIfanger, -griper eller en stingray. Den billigste varianten kan man kjøpe på nettet for mindre enn 2000 amerikanske dollar, mens de aller dyreste kan koste opp til to millioner amerikanske dollar.

En nylig utgitt rapport i Norge viser at i tillegg til lovlig overvåkning utført av myndighetene er det også fremmede myndigheter og kriminelle som bruker dette.

 

Show More
VERJI SMC BESKYTTER DIN INNSIDEINFORMASJON!

Finansinstitusjoner er et naturlig mål for overvåkning fra deltakere som ulovlig prøver å øke sin markedsposisjon. Dagens enkle tilgang til overåkningsutstyr på nett krever nye teknologiske løsninger som retter seg mot dagens trusler. Verji Secure Mobile Communication gjør kryptert kommunikasjon tilgjengelig gjennom tale, meldinger og alle typer vedlegg i tråd med gjeldende regler! Verji SMC kan bli merket på med din selskapslogo slik at finansselskapet ditt blir sett på som en nyskaper og et førstevalg for sikkerhetsorienterte bedrifter. 

sikre og krypterte meldinger og telefonanrop

VERJI SMC BESKYTTER TALE, MELDINGSUTVEKSLING OG FILDELING

Verji SMC beskytter tale, meldingsutveksling og fildeling!

Verji SMC tilbyr fullstendig kryptering av talen din, meldingene dine og alle vedlegg. På den måten blir selskapet ditt helt og fullstendig sikkert. Legg til et hvilket som helst vedlegg rett fra din konto på Dropbox, iCloud eller en mappe. Verji SMC erstatter din nåværende meldingsapp og blir fullstendig integrert med ditt telefonselskap. Verji SMC er lett å installere og man behøver ingen trening for å bruke den, den kan lett bli sendt til tusenvis av ansatte gjennom nåværende MDM/EMM-systemer. Dersom en mottaker av meldingen eller anropet ditt ikke har Verji SMC, blir du advart om at denne kommunikasjonsutvekslingen vil bli uten kryptering, som en vanlig SMS eller telefonanrop, dersom du godtar dette. 

 

merking

LOGO
 YOUR COMPANY
HERE
VERJI SMC KAN STÅ PÅ SAMME MERKE SOM BEDRIFTSLOGOEN DIN

Verji SMC kan stå på samme merke som selskapslogoen din slik at du får en enestående profilering av din egen krypterte kommunikasjonsplattform. Hvorfor ikke la dine verdifulle kontakter få vite om Verji SMC og ta nytte av kryptert meldingsutveksling og tale ved hjelp av unike kjennemerker som bare du kjenner igjen? Utenstående kontakter kan også bli lagt til systemet, slik at kryptert kommunikasjon blir usynlig for andre - det man ikke ser kan man heller ikke spore!