SIKKER KOMMUNIKASJON FOR HELSESEKTOREN!

Utnevnt som "Den beste ICT sikkerhetsnyvinningen" i den prestisjefylte europeiske premieutdelingen for cybersikkerhet!

VIDEOPRESENTASJON FOR HELSE SEKTOREN

HVA ER RISIKOEN FOR TILBYDERE AV MEDISINSK BEHANDLING?

VERJI SMC ØKER EFFEKTIVITETEN TIL TILBYDERE AV MEDISINSK BEHANDLING

Sikkerhetsregler for elektronisk kommunikasjon er ofte en begrensning for å oppnå økt effektivitet innenfor medisinsk behandling. Alt fra Barnevernet til leger og sykehus kommuniserer gjennom tradisjonell post eller ved gå gjennom bygningen og personlig levere testresultater. Verji Secure Mobile Communication effektiviserer helsesektoren ved å gjøre kryptert kommunikasjon tilgjengelig gjennom tale, meldinger og alle typer vedlegg mellom de ulike deltakerne i et scenario, og viktigst av alt - i tråd med personopplysningsloven og gjeldende regler og forskrifter!

sikre og krypterte meldinger og telefonanrop

VERJI SMC BESKYTTER TALE, MELDINGSUTVEKSLING OG FILDELING

Verji SMC beskytter tale, meldingsutveksling og fildeling!

Verji SMC tilbyr fullstendig kryptering av talen din, meldingene dine og alle vedlegg. På den måten blir selskapet ditt helt og fullstendig sikkert. Legg til et hvilket som helst vedlegg rett fra din konto på Dropbox, iCloud eller en mappe. Verji SMC er lett å installere og man behøver ingen trening for å bruke den, den kan lett bli sendt til tusenvis av ansatte gjennom nåværende MDM/EMM-systemer. Dersom en mottaker av meldingen eller anropet ditt ikke har Verji SMC, blir du advart om at denne kommunikasjonsutvekslingen vil bli uten kryptering, som en vanlig SMS eller telefonanrop, dersom du godtar dette. 

 

VERJI SMC BESKYTTER MELDINGSUTVEKSLING OG FILDELING

Verji Secure Mobile Communication gir en helhetlig og sikker kommunikasjonskanal.

 

 

Med Verji SMC kan man enkelt utveksle meldinger og alle typer vedlegg enten man benytter telefon, nettbrett eller arbeider fra PC.