MYNDIGHETER

Utnevnt som "Den beste ICT sikkerhetsnyvinningen" i den prestisjefylte europeiske premieutdelingen for cybersikkerhet!

VIDEO PRESENTASJON FOR MYNDIGHETER

HVA ER RISIKOEN FOR MYNDIGHETER?

Show More
VERJI SMC BESKYTTER DEG MOT ANGREP FRA FALSKE BASESTASJONER!

 

En mobiltelefon vil alltid koble seg opp mot den sterkeste basestasjonen, noe som lar middelmenn bruke falske basestasjoner til å utføre angrep. En slik falsk basestasjon blir ofte kalt en IMSIfanger, -griper eller en stingray. Den billigste varianten kan man kjøpe på nettet for mindre enn 2000 amerikanske dollar, mens de aller dyreste kan koste opp til to millioner amerikanske dollar.

En nylig utgitt rapport i Norge viser at i tillegg til lovlig overvåkning utført av myndighetene er det også fremmede myndigheter og kriminelle som bruker dette.

 

VERJI SMC BESKYTTER DEG MOT TYVLYTTING!

Departementer tilhørende regjeringer har alltid vært et overvåkningsmål for etterretningsbyråer og andre deltakere som drar nytte av hemmeligstemplet informasjon. De siste årenes avsløringer om overvåkningsprodukter brukt av fremmede etterretningsbyråer bekrefter at overvåkning av smarttelefoner kan nå all informasjon på din telefon, inkludert det å kunne aktivere mikrofonen og kameraet for å kunne tyvlytte. Verji Secure Mobile Communication beskytter mot disse angrepene. Verji SMC tilbyr også fullstendig kryptering av tale, meldinger og alle vedlegg slik at din kommunikasjon blir sikkerhetsmessig overlegen. 

sikre og krypterte meldinger og telefonanrop

VERJI SMC BESKYTTER MELDINGSUTVEKSLING OG FILDELING

Verji SMC beskytter tale, meldingsutveksling og fildeling!

Verji SMC tilbyr fullstendig kryptering av talen din, meldingene dine og alle vedlegg. På den måten blir selskapet ditt helt og fullstendig sikkert. Legg til et hvilket som helst vedlegg rett fra din konto på Dropbox, iCloud eller en mappe. Verji SMC erstatter din nåværende meldingsapp og blir fullstendig integrert med ditt telefonselskap. Verji SMC er lett å installere og man behøver ingen trening for å bruke den, den kan lett bli sendt til tusenvis av ansatte gjennom nåværende MDM/EMM-systemer. Dersom en mottaker av meldingen eller anropet ditt ikke har Verji SMC, blir du advart om at denne kommunikasjonsutvekslingen vil bli uten kryptering, som en vanlig SMS eller telefonanrop, dersom du godtar dette. 

 

VERJI SMC BESKYTTER MELDINGSUTVEKSLING OG FILDELING

Verji Secure Mobile Communication gir en helhetlig og sikker kommunikasjonskanal.

 

 

Med Verji SMC kan man enkelt utveksle meldinger og alle typer vedlegg enten man benytter telefon, nettbrett eller arbeider fra PC.