NYHETER

Det aller nyeste om verdens tekniske sikkerhet og utvikling

DE SISTE NYHETENE

Kommunikasjon for Regnskapsbransjen! rosberg.no

25 Mars 2019

 

Artikkel i Regnskap Norges magasin Medlemsnytt om bruk av kryptert kommunikasjon for å ivareta ny personopplysningslov.

Rosberg_Regnskap Norge Webinar.png

7 Mars 2019

 

 Rosberg og Regnskap Norge arrangerte webinar om personopplysningsloven og kryptert kommunikasjon, klikk her for å se webinaret 

AVTALE MED REGNSKAP NORGE

6 November 2018

 

Rosberg AS har inngått avtale med Regnskap Norge AS om fordelsavtale for medlemsbedriftene i Regnskap Norge. Bakgrunnen for avtalen er at regnskapskontorene har behov for å erstatte tradisjonell epost med kryptert kommunikasjon for å utveksle personopplysninger i tråd med den nye personopplysningsloven. En annen utfordring som adresseres samtidig er «Daglig ledersvindel». Kort forklart betyr dette at daglig leders/ økonomisjefens epost hackes, og hackerne studerer deretter over tid bedriftens rutiner for betaling. Når de har lært seg rutinene kommer angrepet, som da i mange tilfeller instruerer kundens regnskapskontor til å foreta urettmessige utbetalinger. I Norge ble det i 2016 svindlet for i underkant av 300 MNOK via denne metoden, og omfanget er økende. Regnskap Norge er profesjons- og bransjeforeningen for autoriserte regnskapsførere i Norge. De driver et omfattende kvalitets- og informasjonsarbeid, og er en viktig høringsinstans. De er en ledende kursleverandør innen regnskapsfaglige og bedriftsøkonomiske temaer.

Check out the news on Laastad Pluss & Minus for choosng Verji SMC to communicate securely wth their customers. Visit rosberg.com/news

23 april 2018

Vi opplever en økende etterspørsel fra regnskapsbyråer og takker regnskapsbyrået Laastad Pluss & Minus for at de valgte Verji SMC til å kommunisere sikkert med kundene sine. Grunnen for at man skal velge en sikker kommunikasjonsløsning er så man kan beskytte seg mot direktør-svindel og å utveksle personlig informasjon i tråd med gjeldende regler. Les mer om nyhetsartikkelen på nettsiden til Laastad Pluss & Minus.

Haugesund Avis writes about CEO fraud and secure communication, to read about this, visit rosberg.com/news

20 mars 2018

Haugesund Avis skriver om direktør-svindel og behovet for trygg komminikasjon.Les nyhetene på engelsk og på norsk versjon. 

Read the latest blog from Rosberg's CTO, Odd Helge Rosberg about IMSI-catchers. Visit rosberg.com

7 mars 2018

Les den nyeste bloggposten fra Rosbergs tekniske direktør, Odd Helge Rosberg: "Trodde du at bråket rundt IMSI-fangere var over, eller?"

Attend Keystep-Rosberg Mar 7, 2018 Seminar, to find more visit rosberg.com

2 februar 2018

 

Agendaen er en gjennomgang av trusler mot mobiltelefoner og nylig innsamlete data om bruken av falske basestasjoner i Oslo, etterfulgt av en demonstrasjon av hvordan bedrifter kan verne seg selv mot slike angrep.

Markedsguiden for sikker, umiddelbar kommunikasjon, Dionsio Zumerlee | Gregg Pessin, 18 desember 2017, er ingen samarbeidspartner med enhver selger, produkt eller tjeneste som er avbildet i  forskningspubliksjasoner og anbefaler ingen teknologiforbrukerer om å velge selgerne med beste karakter eller noen annen form for utmerkelse. Forskningspublikasjonene til Gartner er tuftet på meningene til forskningsinstiusjonene til Garner og bør ikke bli tolket som faktaerklæringer. Gartner fraskriver seg alle garantier som er uttrykte, så vel som anydet når det gjelder denne forskningen, herunder alle garantier om markedsføring eller egnethet for et bestemt formål.

ROSBERG ER MED I GARTNERS NYE MARKEDGUIDE TIL SIKKER, UMIDDELBAR KOMMUNIKASJON.

27 desember 2017

Gartners nye markedsguide til sikker, umiddelbar kommunikasjon har blitt gitt ut. Finn ut hvordan du kan snakke, ringe og utføre videoanrop på en sikker måte. 

Abonnenter på Gartner kan finne ut mer her.

Watch Rosberg's 2017 MWC Interviews, check out rosberg.com/mwc-2017-videos

16 mars 2017

Rosberg fullførte nylig en vellykket utstilling på Verdens mobilkongress. Se intervjueene med Rosbergs rådgiver Jon Fredrik Baksaas og Rosbergs markedsdirektør Jan Martin Kristiansen.

Find more about the new European Economy issue's talk with Rosberg's CEO Alf Kenneth Braathen and Jon Fredrik Baksaas, Rosberg's Investor and Advisor at rosberg.com

8 februar 2017

Å gjøre mobile enheter sikre har aldri vært viktigere. New European Economy snakker med administrerende direktør Alf Kenneth Braathen og investor og Rosbergs rådgiver Jon Fredrik Baksaas om hvordan en kan fjerne disse truslene.  

Rosberg is now a MobileIron partner. To find more visit rosberg.com
Rosberg is now an approved partner of MobileIron. This is a part of its strategy to join the AppConfig community and adopt global enterprise mobile standards. To find more , visit rosberg.com/mobileironnews

7 desember 2016

Rosberg kan stolt meddele at selskapet har sluttet seg til AppConfig Community, et verdensomspennende nettverk av apputviklere og leverandører av løsninger til Mobilstyring For Selskaper (EMM), som tar sikte på å øke mobile tilpasninger i bedriftssammenhenger. Rosberg samarbeider med AppConfig Community ved å innføre og drifte hjemmehørende standarder for appkonfigurasjon og sikkerhet slik at mobilkommunikasjon blir tryggere. 

Norsis, Rosberg and Evry organized a successful breakfast seminar, to find more, go to www.rosberg.com

2 november 2016

Frokostseminaret inneholdt taler fra Vidar Sandland, Jon Fredrik Baksaas, Odd Helge Rosberg og Tore Larsen Orderløkken og hadde navnet Hvorfor smarttelefonen din ikke er tryggere enn en tingenes internett- enhet! Finn ut mer om hver av talerne og en video av presentasjonene deres på norsk. 

Mr. Jon Fredrik Baksaas, is now part of Rosberg System AS as Investor and Strategic Advisor, to learn more go to rosberg.com/about

21 oktober 2016

 

Han skal arbeide med ledelsen og styret med å posisjonere Rosberg som en ledende deltaker innenfor Mobile Sikkerhetsløsninger.

Attend this special mobile security breakfast meeting. To find more, www.rosberg.com

20 oktober 2016

Vi har gitt dette frokostseminaret navnet - Hvorfor smarttelefonen din ikke er tryggere enn en Tingenes Internett-enhet (IoT)! Seminaret inneholder høyprofilerte talere og du får se en smarttelefon bli hacket på direkten, klikk her for å se invitasjonen og registrere deg.