Slik installerer du på iPhone

INTRODUKSJON

Verji SMC, som er vinneren av sikkerhetsprisen "European Cyber Security & Privacy Innovation Awards", er en høyst sikker kommunikasjonstjeneste for bedrifter. All kommunikasjon, enten det er SMS, telefonanrop eller vedlegg som går gjennom Verji SMC, er sterkt kryptert ved hjelp av dynamiske AES-256-nøkler (RSA). Dette er den høyeste sikkersgrad som for tiden er tilgjengelig. Verji SMC håndterer ikke bare krypterte chattemeldinger, vedlegg og krypterte telefonanrop, men kan også beskytte mot falske basestasjoner som kan fange opp kommunikasjonen (så langt bare på Android). Verji SMC inneholder deler som er patenterte av Rosberg AS.

Når du har lest instruksjonene under vil du være i stand til å installere og aktivere Verji SMC-appen på din iPhone.

Installering på iOS-enheter

For å installere Verji SMC på en iOS-enhet, bruk enheten og besøk https://rosberg.verji.net. Nå vil du komme til grensesnittet for installering, som trinnvis viser deg hvordan du kan installere Verji SMC på enheten din.

INstruksjoner

Steg 1:

Installeringsgrensesnitt side 1

Den første skjermen er begynnelsen av grensesnittet for installering. Grensesnittet viser deg den viktigste informasjonen som denne guiden. Det betyr at du kan sveipe til venstre til du kommer til den siste skjermen.

verji mockup iphone install 1.png

Aktivere appen på iOS

Nå som Verji SMC har blitt installert og er klar til å kjøre, må appen bli aktivert ved å følge stegene nedenfor.

INstruksjoner

Steg 1:

Start appen ved å trykke på Verji SMC-symbolet. Du kan bli spurt om å gi tilgang før du går videre. Gi tilgang ved å trykke på 

ALLOW
verji mockup iphone activate step 1.png