Utnevnt som "Den beste ICT sikkerhetsnyvinningen" i den prestisjefylte europeiske premieutdelingen for nyvinninger innen cybersikkerhet!

VIDEOPRESENTASJON FOR ADVOKATER

HVA ER RISIKOEN FOR ADVOKATER?

En mobiltelefon vil alltid koble seg opp mot den sterkeste basestasjonen, noe som muliggjør bruk av falske basestasjoner til å utføre angrep. En slik falsk basestasjon blir ofte kalt en IMSIfanger eller en stingray. Den billigste varianten kan man kjøpe på nettet for mindre enn 200 amerikanske dollar, mens de aller dyreste kan koste flere hundre tusen amerikanske dollar.

En nylig utgitt rapport i Norge viser at i tillegg til lovlig overvåkning utført av myndighetene er det også fremmede myndigheter og kriminelle som bruker dette.

 

Show More

Mange advokatselskaper utveksler sensitiv informasjon mellom advokat og klient, i noen tilfeller krever personopplysningsloven at elektronisk kommunikasjon må være kryptert - for eksempel ved forsendelser som inneholder fødselsnummer. Det kan ofte være en utfordring å hanskes med disse reguleringene når epost blir brukt som en del av kommunikasjonen.

 

Verji SMC løser dette, alle meldinger og vedlegg er ende til ende kryptert

sikre og krypterte meldinger og telefonanrop

Verji SMC beskytter tale, meldingsutveksling og fildeling!

Verji SMC tilbyr fullstendig kryptering av talen din, meldingene dine og alle vedlegg. På den måten blir selskapet ditt helt og fullstendig sikkert. Legg til et hvilket som helst vedlegg rett fra din konto på Dropbox, iCloud eller en mappe.  Verji SMC er lett å installere og man behøver ingen trening for å bruke den, den kan lett bli sendt til tusenvis av ansatte gjennom nåværende MDM/EMM-systemer. Dersom en mottaker av meldingen eller anropet ditt ikke har Verji SMC, blir du advart om at denne kommunikasjonsutvekslingen vil bli uten kryptering, som en vanlig SMS eller telefonanrop, dersom du godtar dette.